V neděli 27.8. 2023 jsme uspořádali druhý ročník Čertovy lávky. Připravili jsme celkem 25 metrů dlouhou vratkou lávku s malým odpočívadlem na jejím konci. Úkolem odvažných dětí, mládeže i dospělých účastníků bylo suchou nohou dojít na konec lávky a zatroubit na klakson. Nakonec jsme vydali celkem 62 diplomů za suché, či mokré zdolání lávky a...

Poděkování

06.10.2022

Vážení spoluobčané, milí Novojičíňáci, velmi si vážíme Vaší podpory v letošních komunálních volbách. V pondělí 3. 10. 2022 podepsaly strany a koalice ANO, Zelení s TOP09, Piráty a STAN, ODS a KDÚ-ČSL memorandum, ve kterém se zavazují ke vzájemnému jednání ke vzniku koaliční smlouvy. Pokud se dohodnou, pak budeme opět v opozici a k žádné změně na...

Rádi bychom vás pozvali na setkání s kandidáty - 17. 9. 2022 od 14:00 hod. do 17:00 hod. na Skalkách. Kdo se u nás zastaví na kus řeči má pivko zdarma a vylosujeme i 10 burgerů, které půjdou také na náš účet.

Děkuji upřímně všem kandidátům, že jsou ochotni uplatnit své zkušenosti a především svůj volný čas ve prospěch ostatních občanů města. Složení této skupiny lidí mne naplňuje přesvědčením, že společně budeme tvořit výborný tým, který dokáže pokrýt všechny podstatné oblasti kvalitního života ve městě.

Vážení Novojičíňáci, ankety se zúčatnilo celkem 260 respondentů z toho bylo 109 mužů a celkový věkový průměr byl 38 let. Nejvíce účastníků ankety bylo z Nového Jičína, následovala Loučka, Žilina, Kojetín a Straník.

13. 6. 2022 proběhlo 21. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín. V bodě 5. programu byla přednesena zpráva o výsledku provedené kontroly, kterou dostal kontrolní výbor za úkol na minulém zasedání ZM.